Gereformeerde Kerk Ede en omstreken

Gereformeerde Kerk Ede en omstreken is een Kerk gelegen aan Stakenberg 94 in Ede.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Ede en omstreken in Ede

De Gereformeerde Kerk Ede en omstreken behoort sinds 2010 tot het kerkverband van de Gereformeerde Kerken Nederland (GKN) en is sinds 1 mei 2016 een zelfstandige gemeente. De GKN is ontstaan uit verschillende afscheidingen en verenigingen en wil leven volgens de Heilige Schrift. De kerkdiensten van de GK Ede worden gehouden in het kerkgebouw Elim in Ede en beginnen om 10:00 uur en 16:30 uur. Soms worden er gezamenlijke diensten gehouden met de wijk Amersfoort of den Bosch. Momenteel zijn de extra maatregelen met betrekking tot Corona komen te vervallen en gelden alleen de basisadviezen.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Ede en omstreken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Ede en omstreken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Ede en omstreken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Ede en omstreken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Ede en omstreken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Ede en omstreken

Bezoekers bekeken ook