Gereformeerde Kerk PKN

Gereformeerde Kerk PKN is een Kerk gelegen aan Oranjestraat 31 in Lunteren.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk PKN in Lunteren

De Gereformeerde kerk PKN Lunteren is een levendige gemeenschap met meer dan 1.000 leden. Met twee predikanten die de pastorale taken vervullen, worden er elke zondag twee diensten gehouden in het kerkgebouw in het centrum van Lunteren. Daarnaast zijn er gedurende de week verschillende activiteiten zoals jeugdclubs, catechesekringen, gesprekskringen en vergaderingen. Op de website van de kerk is er ook een agenda te vinden met informatie over komende kerkdiensten en andere activiteiten. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kerkdiensten online terug te kijken indien gemist. Ook is er een nieuwsrubriek waarin recente berichten worden geplaatst. Kortom, de Gereformeerde kerk PKN Lunteren is een actieve gemeenschap met een sterke betrokkenheid bij de plaatselijke gemeenschap.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk PKN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk PKN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk PKN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk PKN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gereformeerde Kerk PKN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk PKN

Bezoekers bekeken ook