Gezondheidscentrum Van der Toolen

Gezondheidscentrum Van der Toolen is een Sportschool gelegen aan Veenderweg 38 in Bennekom.

Meer informatie over Gezondheidscentrum Van der Toolen in Bennekom

Bij Gezondheidscentrum Van der Toolen kun je terecht voor gespecialiseerde fysiotherapie en Fysio-Fitness om lichamelijke klachten te voorkomen, verhelpen of verminderen. Een fysiotherapeut kan helpen bij bewegingsproblemen, zoals pijn in spieren of gewrichten, een verkeerde houding of een blessure. Ze streven naar optimale begeleiding en bieden een specifiek programma aan in hun ruime fitnesszaal met moderne apparatuur, zwembad en slenderstudio. Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen waarin je je doelen kunt bespreken en samen een persoonlijk plan van aanpak kunt maken. Het gezondheidscentrum is geopend volgens de vermelde openingstijden.

Wil je weten wat Gezondheidscentrum Van der Toolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gezondheidscentrum Van der Toolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gezondheidscentrum Van der Toolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gezondheidscentrum Van der Toolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Gezondheidscentrum Van der Toolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gezondheidscentrum Van der Toolen

Bezoekers bekeken ook