Globis Software Nederland

Globis Software Nederland is een Softwarebedrijf gelegen aan Lunet 10 in Veenendaal.

Meer informatie over Globis Software Nederland in Veenendaal

Globis is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor de massaproductie supply chain. Ze bieden een end-to-end softwareplatform voor intermodale supply chains, dat zowel in de cloud als on-premise kan worden ingezet. Het unieke aan de Globis-oplossing is dat deze kan worden aangepast aan veranderende marktomstandigheden, omdat het is gebaseerd op configuratieregels die door de IT-afdeling van de klant kunnen worden beheerd. De software wordt momenteel gebruikt in 14 landen over de hele wereld en is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Globis zal aanwezig zijn op evenementen zoals Breakbulk Rotterdam en AntwerpXL, en heeft onlangs een partnerschap aangekondigd met project44.

Wil je weten wat Globis Software Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Globis Software Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Globis Software Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Globis Software Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Globis Software Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Globis Software Nederland

Bezoekers bekeken ook