Grand Cafe de Gulle Gaper

Grand Cafe de Gulle Gaper is een Koffiebar gelegen aan Grotestraat 46 in Ede.

Meer informatie over Grand Cafe de Gulle Gaper in Ede

Op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Ede ligt Grand Cafe de Gulle Gaper. Hier kun je genieten van de lekkerste koffie- en lunchspecialiteiten. Op vrijdagavond kun je ook terecht voor heerlijke diner-gerechten van de vlotte kaart of "eten wat de pot schaft" voor een betaalbare prijs. Of je nu komt om even bij te komen van het shoppen, uitgebreid wilt lunchen of gezellig een drankje wilt doen op het terras, het team van De Gulle Gaper staat altijd klaar. Er wordt veelal gewerkt met verse ingrediënten en op de laatste zondag van de maand is er koopzondag. Daarnaast staat De Gulle Gaper genoteerd bij de beste 100 beste koffiezaken van Nederland. Ze branden hun koffiebonen lokaal en trainen regelmatig met het team om de kwaliteit te waarborgen. Ook zijn de melkdranken nu verkrijgbaar met havermelk. Kortom, bij Grand Cafe de Gulle Gaper komt gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit samen.

Wil je weten wat Grand Cafe de Gulle Gaper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Cafe de Gulle Gaper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Cafe de Gulle Gaper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Cafe de Gulle Gaper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Grand Cafe de Gulle Gaper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Cafe de Gulle Gaper

Bezoekers bekeken ook