Grand Café de Verleiding

Grand Café de Verleiding is een Restaurant gelegen aan Brouwerstraat 44 in Ede.

Meer informatie over Grand Café de Verleiding in Ede

Bij Grand Café Restaurant De Verleiding in Ede kunt u genieten van heerlijk eten en drinken. Het restaurant heeft een ideale ligging in het centrum van Ede en biedt lunch, diner, borrel en goede koffie aan. De menukaart is uitgebreid en biedt verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Het personeel staat bekend om hun vriendelijke service en glimlach. Daarnaast heeft het restaurant een terras waar u kunt genieten. U kunt online een tafel reserveren en het restaurant is ook op maandag geopend. Volg Grand Café Restaurant De Verleiding op Facebook voor meer informatie.

Wil je weten wat Grand Café de Verleiding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Verleiding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Verleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Verleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Grand Café de Verleiding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Verleiding

Bezoekers bekeken ook