H.G. Speelziek

H.G. Speelziek is een Rijschool gelegen aan Marshalldreef 18 in Ede.

Meer informatie over H.G. Speelziek in Ede

Autorijschool HG Speelziek is al 60 jaar een begrip in Ede. In 1995 heeft John Hilbrink de rijschool overgenomen en sindsdien heeft de rijschool zich gespecialiseerd in het geven van autorijlessen. Ze geven rij- en theorielessen volgens moderne richtlijnen, wat resulteert in een hoog slagingspercentage van 88% in 2021 en 77% in 2022. Ze zijn ook gediplomeerd in het geven van faalangstrijlessen. De rijschool is gevestigd in Ede, Wageningen en Bennekom en biedt scherp geprijsde opleidingen aan. Naast hun goede reputatie bij het CBR, hechten ze ook veel waarde aan plezier en een goede sfeer in de auto. Ze hebben ook een nieuwe lesauto, de FORD PUMA ECOBOOST 1.0 125 pk, die van alle gemakken is voorzien en zorgt voor zuinig rijgedrag. Ford staat garant voor rijplezier.

Wil je weten wat H.G. Speelziek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.G. Speelziek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.G. Speelziek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.G. Speelziek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar H.G. Speelziek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.G. Speelziek

Bezoekers bekeken ook