Haar & Trend

Haar & Trend is een Kapper gelegen aan Maandereind 60 in Ede.

Meer informatie over Haar & Trend in Ede

Haar & Trend is een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen van haar voor dames, heren, kinderen en baby's. Ze hechten veel waarde aan vakmanschap, persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Bij Haar & Trend krijg je altijd een eerlijk advies en zijn de prijzen betaalbaar. Ze laten zich inspireren door de persoonlijkheid en uitstraling van hun klanten en vertalen dit naar de laatste modetrends. Bij elke behandeling wordt er gestart met een persoonlijk advies, zodat je maatwerk krijgt in een professionele en ontspannen omgeving. Je bent altijd welkom, zowel met als zonder afspraak. Je kunt online een afspraak maken of bellen naar 0318-655554. Haar & Trend is gevestigd aan Maandereind 60 in Ede.

Wil je weten wat Haar & Trend verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar & Trend of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar & Trend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar & Trend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Haar & Trend reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar & Trend

Bezoekers bekeken ook