Haarstudio Brenda

Haarstudio Brenda is een Kapper gelegen aan Parkweg 78 in Ede.

Meer informatie over Haarstudio Brenda in Ede

Brenda's Haarstudio is een kapsalon waar creativiteit, kwaliteit, service en tijd voor de klant hoog in het vaandel staan. Ze werken met de kwaliteitsproducten van REDKEN en ARTEGO en kunnen door hun ruim 20 jaar ervaring perfect advies geven en samen met de klant de gewenste coupe bespreken. Ze adviseren ook over verzorgings- en stylingproducten om de gezondheid van het haar te onderhouden of te verbeteren. Daarnaast werken ze met Olaplex en een Diamond Filler om het haar in perfecte conditie te houden tijdens kleurbehandelingen. Bij Haarstudio Brenda is iedereen welkom, van jong tot oud. Een afspraak maken kan door te bellen naar 06-29382378.

Wil je weten wat Haarstudio Brenda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Brenda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Brenda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Brenda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Haarstudio Brenda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Brenda

Bezoekers bekeken ook