Haarstylist Miranda

Haarstylist Miranda is een Kapper gelegen aan Parkrand 30 in Ede.

Meer informatie over Haarstylist Miranda in Ede

Bij Haarstylist Miranda in Ede draait alles om persoonlijke aandacht, kwaliteit en eerlijk advies. Miranda is een gepassioneerde kapster die ervoor zorgt dat je altijd stralend en blij de deur uitloopt. Ze volgt regelmatig cursussen en scholingen om jouw haar perfect te knippen en te stylen volgens de laatste modetrends. Bij Miranda is de prijs voor knippen altijd inclusief wassen en stylen, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. De salon is alleen geopend op afspraak, met openingstijden op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op zondag is de salon gesloten. Je kunt contact opnemen met Haarstylist Miranda via het telefoonnummer 0318-300948.

Wil je weten wat Haarstylist Miranda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstylist Miranda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstylist Miranda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstylist Miranda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Haarstylist Miranda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstylist Miranda

Bezoekers bekeken ook