HaBé

HaBé is een Aannemer gelegen aan Krommeweg 1 in Lunteren.

Meer informatie over HaBé in Lunteren

HaBé Bouwen in Stijl is een eigentijds bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, boerderijen en bedrijfspanden. Ze bieden hoogwaardige kwaliteit tegen een realistische prijs en streven naar optimaal woongenot voor hun klanten. Het bedrijf heeft een vast team van vakbekwame specialisten die goed op elkaar ingespeeld zijn en altijd klaarstaan om op locatie aan de opdrachten te werken. Klanten hebben altijd één aanspreekpunt gedurende het project en kunnen vertrouwen op de expertise van HaBé, aangezien ze lid zijn van Bouwend Nederland en gecertificeerd zijn door BouwGarant. Het bedrijf heeft ook gedegen kennis van duurzaam, passief en ecologisch bouwen en levert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ze werken al meer dan 20 jaar samen met hetzelfde bouwteam en hanteren een realistische planning, zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. Enkele voorbeelden van projecten die ze hebben gerealiseerd zijn een rietgedekte villa met bijgebouw in Garderen, een strakke villa met vlakke dakpannen, een kubistische villa in Leersum en een droomwoning in cottagestijl in Blaricum. HaBé Bouwen in Stijl biedt zekerheden en hun werkgebied beslaat verschillende regio's. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met het bedrijf.

Wil je weten wat HaBé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HaBé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HaBé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HaBé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar HaBé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HaBé

Bezoekers bekeken ook