Hair Saloon

Hair Saloon is een Kapper gelegen aan Wilterdinkstraat 17 in Ede.

Meer informatie over Hair Saloon in Ede

Ik ben Bianca, de trotse eigenaresse van Hair Saloon. Ik bied persoonlijke service met vooraanstaande technieken en de beste producten. Bij Hair Saloon draait het om jouw wensen en we streven naar het beste resultaat. We bieden knippen, kleuren en styling met hoogwaardige trendy producten. Daarnaast geven we advies en tips. Hair Saloon is nu ook bereikbaar via WhatsApp. We zijn verhuisd naar de Wilterdinkstraat 17 in Ede en mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor vragen kun je contact opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Groet, Bianca.

Wil je weten wat Hair Saloon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair Saloon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair Saloon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair Saloon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hair Saloon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair Saloon

Bezoekers bekeken ook