Hairstyle Paats

Hairstyle Paats is een Kapper gelegen aan Stationsweg 107 in Ede.

Meer informatie over Hairstyle Paats in Ede

Bij Hairstyle Paats kun je genieten van een ontspannen kapperservaring in een gezellige omgeving. De stylistes luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat het resultaat echt bij jou past. Regelmatig nodigen ze Bonita Paats uit om een complete metamorfose te geven aan een lezer van het blad Party. Maar ook als je niet in het blad wilt verschijnen, kun je bij hen terecht voor een metamorfose. Voor bruiden bieden ze natuurlijke en romantische haarstijlen aan, die kunnen worden aangevuld met een sluier, versierde haarklemmen of bloemen. Als je meer informatie wilt, kun je contact met hen opnemen. Vanwege COVID-19 werken ze momenteel alleen op afspraak.

Wil je weten wat Hairstyle Paats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyle Paats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyle Paats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyle Paats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hairstyle Paats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyle Paats

Bezoekers bekeken ook