Hairstyling by Evelien

Hairstyling by Evelien is een Kapper gelegen aan Wormshoefweg 13 in Lunteren.

Meer informatie over Hairstyling by Evelien in Lunteren

In deze dames- en herenkapsalon kunt u terecht voor verschillende behandelingen zoals knippen, kleuren, permanenten, wassen en watergolven of föhnen, opsteken en bruidskapsels. De kapsalon is gevestigd op twee locaties: Eekschillerslaan 30, 3781 DJ in Voorthuizen en Wormshoefweg 13, 6741 ZG in Lunteren. De eigenaresse, Evelien van de Veen, heeft in 2015 haar Allround-kappers diploma behaald en is sindsdien met veel plezier haar eigen kapsalon begonnen. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en mensen blij te maken met leuk en goed advies. De tarieven voor de behandelingen zijn onder andere € 17,50 voor knippen, € 15,00 voor knippen van kinderen tot 12 jaar, € 15,00 voor wassen en watergolven of föhnen, € 60,00 voor een permanent en € 30,00 voor uitgroei kleuren. Let op dat sommige prijzen vanaf prijzen kunnen zijn en dat er een toeslag van € 15,00 geldt voor lang haar. Het is belangrijk om een afspraak te maken en om deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht. De kapsalon in Lunteren is gesloten van 15 t/m 23 juli en van 25 augustus t/m 10 september vanwege vakantie.

Wil je weten wat Hairstyling by Evelien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyling by Evelien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyling by Evelien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyling by Evelien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hairstyling by Evelien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyling by Evelien

Bezoekers bekeken ook