Hairstyling "Ilse"

Hairstyling "Ilse" is een Kapper gelegen aan Klaphek, Hoorn 39 in Ede.

Meer informatie over Hairstyling "Ilse" in Ede

Graag wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Hopelijk mag ik jullie na 14 januari weer in de salon ontvangen. Als het duidelijk is wanneer ik open mag dan zal ik met iedereen die een afspraak had staan contact opnemen om deze opnieuw in te plannen. Vanaf 3 maart mag de kapsalon open volgens de richtlijnen van het RIVM. Er is een actie genaamd #lichtvoordathetuitgaat waarbij ze aandacht vragen voor de situatie waarin ze zich bevinden. De lockdown is verlengd tot en met 2 maart en tot die tijd kunnen klanten hun favoriete producten en verfsetjes bestellen. Vanaf 20 januari hopen ze weer klanten te ontvangen in de salon, alle geplande afspraken tot die datum komen te vervallen. Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht in de kapsalon en er zijn hygiëneregels opgesteld voor een veilig bezoek aan de salon. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de nieuwe haarmodelijn voorjaar/zomer 2020 en worden er oplossingen aangeboden voor uitgroei.

Wil je weten wat Hairstyling "Ilse" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyling "Ilse" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyling "Ilse"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyling "Ilse" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hairstyling "Ilse" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyling “Ilse”

Bezoekers bekeken ook