Happy Bodies Ede

Happy Bodies Ede is een Gezondheidsclub gelegen aan Posthoornstraat 26 in Ede.

Meer informatie over Happy Bodies Ede in Ede

Bij Happy Bodies Ede kun je in slechts 35 minuten per training weer fit worden met persoonlijke coaching. Het is het alternatief voor de normale sportschool voor mensen die geen tijd hebben of geen zin hebben om in een krachthonk te sporten. De openingstijden zijn te vinden op de website, samen met de contactgegevens. Happy Bodies Ede maakt gebruik van geavanceerde techniek, zoals de Milon Cirkel, waarmee blessurevrij getraind kan worden. Leden zijn enthousiast over de eenvoud en doeltreffendheid van de apparaten, die worden ingesteld op het niveau en de maten van de gebruiker. Starten bij Happy Bodies kan door het invullen van een formulier.

Wil je weten wat Happy Bodies Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Bodies Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Bodies Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Bodies Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Happy Bodies Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Bodies Ede

Bezoekers bekeken ook