Happy Thai Corner

Happy Thai Corner is een Thais restaurant gelegen aan Telefoonweg 75-77 in Ede.

Meer informatie over Happy Thai Corner in Ede

Happy Thai Corner is het beste restaurant van Ede, officieel bekroond met de Thuisbezorgd.nl Award 2021. Bij elke bestelling kun je aan het rad draaien en kans maken op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je bestelt via hun eigen website krijg je een gratis drankje bij bestellingen vanaf €25 exclusief bezorgkosten en verpakkingskosten, en bij bestellingen vanaf €75 krijg je €5 korting op je volgende bestelling en gratis bezorgkosten. Het restaurant biedt heerlijk en vers eten aan, waarbij gezondheid en kwaliteit voorop staan. Voor vegetarische gasten kan het vlees of vis worden vervangen door tahoe. Het halal vlees dat ze gebruiken voldoet aan de islamitische voorschriften. Je kunt ervoor kiezen om het eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip, of om het zelf af te halen. De gemiddelde beoordelingen zijn positief, met complimenten over de smaak en de tijdige bezorging. Het restaurant is gevestigd aan de Telefoonweg 75-77 in Ede en je kunt contact opnemen via 0318308437 of 0610869983.

Wil je weten wat Happy Thai Corner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Thai Corner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Thai Corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Thai Corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Happy Thai Corner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Thai Corner

Bezoekers bekeken ook