hart for her Lunteren

hart for her Lunteren is een Sportclub gelegen aan Dorpsstraat 171 a in Lunteren.

Meer informatie over hart for her Lunteren in Lunteren

Hart for her in Lunteren is een kleinschalige fitnessstudio exclusief voor vrouwen. Ze bieden persoonlijke begeleiding van een ervaren coach en een laagdrempelige omgeving waar je gewoon kunt binnenlopen zoals je bent. Bij Hart for her draai je een compleet circuit in 30 minuten, waarbij je altijd onder begeleiding traint en kunt sporten wanneer het jou uitkomt. Ze hebben ook veel ervaring met afvallen en bieden een passende methode voor iedere vrouw, altijd op een manier die goed voelt en werkt. Enkele leden delen hun positieve ervaringen, waarbij ze zich lekker voelen, hun spieren goed in beweging kunnen houden en het een gezellige plek vinden om te sporten. Bij Hart for her sta je er nooit alleen voor, want onder begeleiding van ervaren coach Margriet behaal je nu echt jouw doelen. Het succesverhaal van Monique, die jarenlang heeft gejojood met verschillende diëten, laat zien dat ze nu eindelijk op gewicht blijft dankzij Hart for her.

Wil je weten wat hart for her Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hart for her Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hart for her Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hart for her Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar hart for her Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hart for her Lunteren

Bezoekers bekeken ook