Hatha Yoga Ede

Hatha Yoga Ede is een Yogastudio gelegen aan Kraatsweg 44 in Ede.

Meer informatie over Hatha Yoga Ede in Ede

Hatha Yoga Ede biedt lessen aan waarbij je in volledige aandacht kunt ontspannen. Tijdens deze lessen word je meegenomen op een reis door je lichaam, waarbij je de mogelijkheden en beperkingen ontdekt. Het is belangrijk om grenzen toe te staan en niets te forceren of te proberen te bereiken. Door alleen maar te blijven kijken, ontstaat er ruimte en opent het zich voor de ademhaling. De ademhaling geeft energie aan het lichaam en zorgt ervoor dat het vitaler wordt. Daarnaast zul je harmonie en vrede ervaren en maak je verbinding met de levensbron die in ieder mens aanwezig is. De yogaruimte is aangepast aan de huidige coronamaatregelen. De lessen worden gegeven op de locatie Kraatsweg 44 in Ede. Je kunt contact opnemen via het contactformulier op de website of via het opgegeven adres van Hatha Yoga Ede.

Wil je weten wat Hatha Yoga Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hatha Yoga Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hatha Yoga Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hatha Yoga Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hatha Yoga Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hatha Yoga Ede

Bezoekers bekeken ook