HDL Works B.V.

HDL Works B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Keplerlaan 12 in Ede.

Meer informatie over HDL Works B.V. in Ede

HDL Works is een leverancier van front-end VHDL/Verilog ontwerptools, vertalers en een FPGA/PCB pin-assignatie verificatietool. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van HDL-tools en al hun tools zijn beschikbaar op Windows en Linux besturingssystemen. Een van hun producten, BoardTrace, voorheen bekend als ConnTrace, wordt gebruikt om verbindingen tussen componenten op PCB's te bekijken en te verifiëren, ongeacht hoe de PCB's met elkaar verbonden zijn. Het biedt een overzicht van de verbindingen in enkele seconden. Ze hebben ook een grafische HDL-ontwerptool voor VHDL en (System)Verilog, die blokschema's, toestandsdiagrammen, waarheidstabellen en HDL-code combineert. Het ondersteunt gebruikersgedefinieerde typen in pakketten, configuraties, generics, generate statements en meer. Verder hebben ze IO Checker, een tool die ervoor zorgt dat de pinnen van een grote FPGA correct verbonden zijn met de juiste signalen op een PCB. Tot slot bieden ze ook vertaaldiensten aan, zoals het omzetten van Fujitsu FLDL-netlists en FTDL-testformaten naar VHDL of Verilog-netlists, inclusief specifieke Fujitsu-cellibraries.

Wil je weten wat HDL Works B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HDL Works B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HDL Works B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HDL Works B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar HDL Works B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HDL Works B.V.

Bezoekers bekeken ook