Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen

Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen is een Kerk gelegen aan Marktplein 10 in Ederveen.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen in Ederveen

De Hersteld Hervormde Gemeente van Ederveen heet iedereen welkom op hun website. Ze bieden informatie en staan klaar om vragen te beantwoorden. Vanwege het coronavirus kunnen alle gemeenteleden en gasten weer naar de kerkdiensten komen zonder uitnodiging, maar als je gezondheidsklachten hebt, blijf je thuis en kun je de diensten online volgen. De gemeente is onderdeel van de Hersteld Hervormde Kerk en bevindt zich in Ederveen, waar de meeste gemeenteleden wonen. Ze baseren hun geloof op de Bijbel en zijn verbonden met de oude belijdenisgeschriften en de gereformeerde belijdenisgeschriften. Het doel is God te kennen, te loven, lief te hebben en met Hem te leven. Op de website kun je de liturgie van de komende kerkdiensten vinden, evenals werkbladen voor kinderen en jongeren. Er zijn ook opnames van eerdere kerkdiensten beschikbaar.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Ederveen

Bezoekers bekeken ook