Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren

Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren is een Kerk gelegen aan De Haverkamp 1 in Lunteren.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren in Lunteren

Op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente van Lunteren kun je alle informatie vinden die nodig is in het kerkelijke leven. De verkondiging van het Woord van God staat centraal en ze hopen dat dit gezegend zal worden aan de harten van degenen die daar naar luisteren. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de jeugd, zoals kinderclubs en jeugdverenigingen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om kerkdiensten live te beluisteren via de website. Er is ook aandacht voor noodhulp aan Oekraïne en er worden jongerenavonden georganiseerd. Verder is er informatie te vinden over de Scipio app en de verschillende verenigingen binnen de gemeente.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren

Bezoekers bekeken ook