Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp

Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp is een Kerk gelegen aan Harderwijkerweg 15 in Harskamp.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp in Harskamp

Welkom op de website van de Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp. De gemeente nodigt u uit om de kerkdiensten te bezoeken die elke zondag om 10.00 uur en 18.30 uur plaatsvinden in het kerkgebouw aan de Harderwijkerweg 11. Het doel van de gemeente is de bevordering van de eer van de Heere en de uitbreiding van Zijn Koninkrijk door de bekendmaking van Gods Woord in de zuivere Nederlandse taal. Dit wordt gedaan door middel van prediking, catechese, zondagsschool, verenigingen, ouderenwerk en huisbezoeken. De geschiedenis van de gemeente begon met de stichting van een Hervormde Evangelisatie in 1928 en leidde uiteindelijk tot de vorming van de Nederlandse Hervormde Gemeente te Harskamp in 1963. Toen de Nederlands Hervormde Kerk opging in de Protestantse Kerk in Nederland, koos een deel van de leden ervoor om principieel op dezelfde grondslag te blijven staan en sloten zich aan bij de nieuwgevormde Hersteld Hervormde Kerk. De Hersteld Hervormde Gemeente te Harskamp maakt nu deel uit van deze kerk.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente van Harskamp

Bezoekers bekeken ook