Hervormde Gemeente Ederveen

Hervormde Gemeente Ederveen is een Kerk gelegen aan Hoofdweg 85 in Ederveen.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Ederveen in Ederveen

In dit bericht worden verschillende activiteiten en gebeurtenissen binnen de kerkelijke gemeente van Ederveen genoemd. Zo wordt er vermeld dat de diensten live gevolgd kunnen worden en dat ze ook terug te luisteren zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om collectebonnen te bestellen. Er wordt nieuws gedeeld over de kerkenraadsverkiezing, het beroepingswerk en de GZB Handvol Koren. Verder wordt er aandacht besteed aan het mediateam en verschillende evenementen, zoals de Kerkpleinmarkt en de Winterfair. Er wordt ook een oproep gedaan voor een jongerenreis naar Albanië en wordt het huwelijk van Erwin Willemsen en Esther Vos genoemd. Ten slotte worden er contactgegevens gegeven van de koster, de predikant, de pastoraal werker, het ouderenpastoraat en de ledenadministratie.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Ederveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Ederveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Ederveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Ederveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hervormde Gemeente Ederveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Ederveen

Bezoekers bekeken ook