Hervormde Kerk Wekerom

Hervormde Kerk Wekerom is een Hervormde kerk gelegen aan Edeseweg 77 in Wekerom.

Meer informatie over Hervormde Kerk Wekerom in Wekerom

De Hervormde Gemeente van Wekerom nodigt mensen uit om hun kerk te bezoeken en samen met hen naar het Woord van God te luisteren. De gemeente probeert een levende getuige van Jezus Christus te zijn, zowel tijdens de zondagse erediensten als tijdens andere activiteiten zoals kinderclubs en Bijbelgespreksgroepen. De ontmoeting staat centraal en er zijn genoeg mogelijkheden om elkaar op te zoeken en samen bezig te zijn met het geloof. Ook wordt er een inloopavond georganiseerd op 11 oktober 2023 voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof. De diensten van de gemeente vinden elke zondag plaats om 10:00 en 18:30.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Wekerom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Wekerom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Wekerom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Wekerom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hervormde Kerk Wekerom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Wekerom

Bezoekers bekeken ook