Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten

Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten is een Nagelstudio gelegen aan Rubensstraat 44 in Ede.

Meer informatie over Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten in Ede

Het Nagelgilde is een Nederlandse vereniging van nagelstylisten die al meer dan 12 jaar actief is als branchevereniging voor professionele nagelstudio's. Het bestuur en medewerkers zetten zich permanent in om het vak van nagelstylist de waardering te geven die het verdient. Ze organiseren vakwedstrijden, hebben een merk onafhankelijk examensysteem opgezet, organiseren vakdagen, hebben een certificeringssysteem voor opleiders en nagelstudio's, bieden vakinformatie aan hun leden en hebben een klachtenregeling voor consumenten. Daarnaast hebben ze ook een Facebook-pagina waar leden nieuwtjes kunnen delen. Het Nagelgilde houdt ook een agenda bij met belangrijke data voor het komende jaar. Het doel van Het Nagelgilde is om het vak van nagelstylist naar een hoger niveau te tillen en consumenten te verwijzen naar professionele nagelstudio's. Op hun website kunnen consumenten, cursisten, nagelstylisten en opleiders informatie vinden. Lid worden van Het Nagelgilde biedt verschillende voordelen.

Wil je weten wat Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Nagelgilde, Nederlandse Vereniging van Nagelstylisten

Bezoekers bekeken ook