Het Oude Postkantoor

Het Oude Postkantoor is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 2 in Bennekom.

Meer informatie over Het Oude Postkantoor in Bennekom

Bij Grand Café Het Oude Postkantoor in Bennekom ben je van woensdag tot en met zondag welkom voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Je kunt online een tafel reserveren of contact opnemen via het telefoonnummer 0318-430158. Het café bevindt zich in een mooi pand waar de nostalgische sfeer van het oude postkantoor nog te proeven is. Je kunt genieten van een kop koffie, lunch, borrel of diner, zowel binnen als buiten op het terras. Ook is er de mogelijkheid om bijzondere gelegenheden zoals recepties, jubilea en feesten te vieren. Voor kleinere groepen is er de "Postkamer" beschikbaar, ideaal voor een privé diner of vergadering. Het café is gevestigd aan de Dorpsstraat 2 in Bennekom en is gesloten op maandag en dinsdag. Op woensdag tot en met zaterdag is het geopend vanaf 10:30 uur en op zondag vanaf 16:00 uur.

Wil je weten wat Het Oude Postkantoor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Oude Postkantoor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Oude Postkantoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Oude Postkantoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Het Oude Postkantoor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Oude Postkantoor

Bezoekers bekeken ook