Het Uilenbos

Het Uilenbos is een Restaurant gelegen aan Beukenlaan 11 in Lunteren.

Meer informatie over Het Uilenbos in Lunteren

Kom heerlijk lunchen of dineren in het restaurant van Het Uilenbos en reserveer vooraf online. Zonder reservering kunnen ze je helaas niet ontvangen, omdat ze regelmatig volgeboekt zijn. Voor en na je tijdslot kun je spelen in de speeltuin, maar spelen zonder reservering is niet mogelijk. Honden zijn welkom in het restaurant en op het terras, mits aangelijnd. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Je reserveert een tafel voor 2 uur, maar na die tijd kun je nog wel spelen of chillen op de tafels van de Kiosk bij de kinderboerderij. Voor kinderfeestjes geldt ook maximaal 2 uur gebruik van een tafel, maar er kan voor en na het tijdslot vrij gespeeld worden in de speeltuin. Kinderfeestjes kunnen alleen gereserveerd worden met een speciaal arrangement. Het nuttigen van zelfmeegebrachte consumpties is niet toegestaan. De kosten per kind voor het kinderfeestje zijn €11,50 en voor schoolreisjes €12,50. Het park is geopend van 1 maart tot 1 november van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur, en tijdens schoolvakanties alle dagen van 10.00 uur tot 20.00 uur. Op feestdagen zijn ze open tot 21.00 uur. Van 1 november tot 1 maart is het park alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur, en tijdens schoolvakant.

Wil je weten wat Het Uilenbos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Uilenbos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Uilenbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Uilenbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Het Uilenbos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Uilenbos

Bezoekers bekeken ook