Het Wapen Van Harskamp

Het Wapen Van Harskamp is een Aziatisch restaurant gelegen aan Dorpsstraat 20 in Harskamp.

Meer informatie over Het Wapen Van Harskamp in Harskamp

Sinds 2023 heeft Harskamp er een gezellig en modern restaurant bij, genaamd House of Amy. Het restaurant biedt heerlijke gerechten aan, met de Aziatische keuken als specialiteit en zelfs sushi op het menu. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Het gezellige terras is perfect om te genieten na een wandeling of fietstocht. Ook is er een cafetaria naast het restaurant waar afhaalmaaltijden worden aangeboden, inclusief friet, snacks, broodjes en sushi. Het restaurant heet gasten van harte welkom en biedt ook de mogelijkheid om te reserveren. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00 uur, en tijdens feestdagen kunnen andere openingstijden gelden. Het adres is Dorpsstraat 20 in Harskamp en het restaurant is bereikbaar via telefoonnummer 0318 – 45 64 05 en e-mailadres info@houseofamy.nl.

Wil je weten wat Het Wapen Van Harskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wapen Van Harskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wapen Van Harskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wapen Van Harskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Het Wapen Van Harskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wapen Van Harskamp

Bezoekers bekeken ook