Het Wekeromse Witte Paard

Het Wekeromse Witte Paard is een Cafetaria gelegen aan Edeseweg 101 in Wekerom.

Meer informatie over Het Wekeromse Witte Paard in Wekerom

Op de website van het Witte Paard in Wekerom kunt u genieten van heerlijke snacks, friet, milkshakes en softijsjes. Daarnaast is er een groot café waar u kunt genieten van speciaalbieren, mixdranken en frisdranken. Het Witte Paard is gevestigd aan de Edeseweg 99-101 in Wekerom. Als u een bestelling wilt plaatsen, kunt u het cafetaria bellen op 0318 463 323. Als u geïnteresseerd bent in een baan bij het Witte Paard, kunt u op de website kijken voor openstaande vacatures.

Wil je weten wat Het Wekeromse Witte Paard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Wekeromse Witte Paard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Wekeromse Witte Paard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wekeromse Witte Paard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Het Wekeromse Witte Paard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Wekeromse Witte Paard

Bezoekers bekeken ook