Holyland

Holyland is een Pizzeria gelegen aan Kuiperplein 39 in Ede.

Meer informatie over Holyland in Ede

Voor de beste pizza's in Ede moet je bij Holyland Ede zijn. Ze worden ambachtelijk bereid met verse ingrediënten en zijn altijd smakelijk. Het menu is gevarieerd met verschillende gerechten, waaronder pizza's, pasta's, kleine schotels, grote schotels, grillgerechten, broodjes, Turkse pizza's, snacks, extra's en dranken. Populaire gerechten zijn onder andere de Kapsalon Klein en Kapsalon Groot met shoarma of doner, frites en kaas, en de Turkse Pizza met Doner. Er is een grote keuze aan pizza's, zoals de Pizza Margarita, Pizza Cipola met uien, Pizza Pepperini met paprika en Spaanse peper, en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook verschillende pasta's, zoals Spaghetti Carbonara en Pasta Holyland met shoarma en verse groenten. Het menu biedt ook een ruime keuze aan kleine en grote schotels, zoals de Kleine Shoarma Schotel en de Shoarma Schotel. Verder zijn er ook grillgerechten, broodjes en Turkse pizza's, evenals diverse snacks en dranken. Druk op de groene knop om door te gaan met bestellen.

Wil je weten wat Holyland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holyland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holyland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holyland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Holyland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holyland

Bezoekers bekeken ook