Hope Church

Hope Church is een Religieuze instelling gelegen aan Ericalaan 1 in Ede.

Meer informatie over Hope Church in Ede

Wij geloven dat we als gelovigen meer zijn dan alleen 'kerkgangers'. We zijn ambassadeurs van Christus en we worden uitgedaagd om te handelen en te wandelen als gezanten namens Hem. Ons doel is om geestelijk volwassen mensen te ontwikkelen die Jezus Christus hebben leren kennen en wandelen in de kracht van de Heilige Geest. We verlangen ernaar om de liefde, kracht en genade van God bekend te maken in deze wereld, zowel als gemeente en individueel. We geloven dat God ons een duidelijke opdracht heeft gegeven om alle volken te onderwijzen en te dopen in de Naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. HOPE - House Of Praise Ede is een enthousiaste gemeente in Ede die samenkomt in de Ericakerk. We geloven dat God een God van hoop is en dat levens veranderd worden door Hem. We geven de Heilige Geest de ruimte om leiding te nemen in onze samenkomsten en verwachten Zijn aanwezigheid. Iedereen is van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten en meer informatie te krijgen over deelnemerschap.

Wil je weten wat Hope Church verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hope Church of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hope Church? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hope Church het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hope Church reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hope Church

Bezoekers bekeken ook