Hotel Eethuys de Wormshoef

Hotel Eethuys de Wormshoef is een Hotel gelegen aan Dorpsstraat 192 in Lunteren.

Meer informatie over Hotel Eethuys de Wormshoef in Lunteren

De Wormshoef is een hotel en restaurant gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren. Het Eethuys heeft een goede reputatie opgebouwd op de culinaire kaart van Lunteren en omgeving. Het hotel beschikt over 10 comfortabele kamers in koloniale stijl. Gasten hebben lovende woorden gegeven over het eten, de prachtige kamers en de vriendelijke bediening. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste acties, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Voor reserveringen kan je telefonisch of per e-mail contact opnemen met het hotel en restaurant. De openingstijden van de keuken zijn van 11.00 tot 21.00 uur. Kortom, Hotel & Eethuys de Wormshoef heet je van harte welkom!

Wil je weten wat Hotel Eethuys de Wormshoef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Eethuys de Wormshoef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Eethuys de Wormshoef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Eethuys de Wormshoef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Hotel Eethuys de Wormshoef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Eethuys de Wormshoef

Bezoekers bekeken ook