HR Cosmetics

HR Cosmetics is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Laarweg 29b in Harskamp.

Meer informatie over HR Cosmetics in Harskamp

HR Cosmetics is een beautysalon op de Veluwe die gespecialiseerd is in permanente make-up. Ze bieden permanente make-up als oplossing voor mensen die er op elk moment van de dag verzorgd uit willen zien, weinig tijd hebben om zich op te maken, of een allergie hebben ontwikkeld voor gewone make-up. Bij HR Cosmetics wordt ruim tijd genomen voor een consult, waarbij er aandacht wordt besteed aan de wensen van de klant, het voortekenen en het bepalen van de kleur. De permanente make-up wordt aangebracht met een huidvriendelijk pigment en een ultradunne naald. Anders dan bij een tatoeage, vervaagt de kleur van de permanente make-up na verloop van tijd door de natuurlijke huidvernieuwing. Gemiddeld blijft de permanente make-up tussen de 1,5 jaar en 5 jaar zitten, afhankelijk van factoren zoals celgeneratie en blootstelling aan UV-straling. Na 12 maanden is meestal een opfrisbeurt nodig om de kleur en vorm mooi te houden. Klanten kunnen altijd contact opnemen voor gratis advies.

Wil je weten wat HR Cosmetics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HR Cosmetics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HR Cosmetics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HR Cosmetics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar HR Cosmetics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HR Cosmetics

Bezoekers bekeken ook