Huidverzorging Bennekom @Kim

Huidverzorging Bennekom @Kim is een Schoonheidssalon gelegen aan Lindelaan 15 in Bennekom.

Meer informatie over Huidverzorging Bennekom @Kim in Bennekom

Lieve mensen, Huidverzorging Bennekom heeft besloten om te gaan inkrimpen vanwege het overvolle rooster. Oude klanten die het afgelopen jaar geen afspraak hebben gehad, zullen worden verwijderd uit het klantenbestand en kunnen geen afspraak meer maken zolang er een klantenstop is. Er is ook nieuws over slaap versus goede nachtrust, de klantenstop en problemen met de agenda. Daarnaast zijn er nieuwe prijzen voor 2023 en viert Huidverzorging Bennekom haar 5-jarig bestaan. Als u even tijd voor uzelf wilt en ergens anders wilt ontspannen, kunt u nu een ontspannende behandeling boeken. Er worden gezichtsbehandelingen aangeboden en massages, zoals hotstonemassages en klassieke lichaamsmassages. Er zijn ook producten van het merk Nouvital beschikbaar. U kunt contact opnemen via het opgegeven adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Wil je weten wat Huidverzorging Bennekom @Kim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidverzorging Bennekom @Kim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidverzorging Bennekom @Kim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidverzorging Bennekom @Kim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Huidverzorging Bennekom @Kim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidverzorging Bennekom @Kim

Bezoekers bekeken ook