Huidverzorgingssalon Irma Goedhart

Huidverzorgingssalon Irma Goedhart is een Schoonheidssalon gelegen aan Allendesingel 151 in Ede.

Meer informatie over Huidverzorgingssalon Irma Goedhart in Ede

Huidverzorging Irma Goedhart bestaat al dertig jaar en heeft in die tijd veel ontwikkelingen doorgemaakt. Irma is gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging en massages. Ze biedt niet alleen klassieke schoonheidsbehandelingen aan, maar ook complete wellness-ervaringen. Ontspanning staat voorop bij haar behandelingen, of het nu gaat om een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Irma maakt gebruik van natuurlijke producten van Weleda, Rosel Heim en Lavera. Ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum krijgt elke vaste klant een verrassingsbon en nieuwe klanten zijn ook van harte welkom. Irma nodigt iedereen uit om te ervaren hoe fijn een ontspanningsmassage is. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 0318-630278 of e-mailadres salon@irmagoedhart.nl.

Wil je weten wat Huidverzorgingssalon Irma Goedhart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidverzorgingssalon Irma Goedhart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidverzorgingssalon Irma Goedhart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidverzorgingssalon Irma Goedhart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Huidverzorgingssalon Irma Goedhart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidverzorgingssalon Irma Goedhart

Bezoekers bekeken ook