ICT-mannetje

ICT-mannetje is een Webdesign gelegen aan Molenstraat in Ede.

Meer informatie over ICT-mannetje in Ede

ICT mannetje is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van websites. Ze hanteren drie zekerheden: één prijs, snel bereikbaarheid en het warm bad principe, waarbij ze alles voor je regelen. Het proces begint met een intakegesprek om te bepalen wat jouw perfecte website nodig heeft. Vervolgens wordt er een psychologisch profiel opgesteld om de behoeften van jouw klanten te begrijpen en op basis daarvan wordt de website ontworpen. Er zijn twee correctierondes om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat. Daarnaast besteden ze ook aandacht aan zoekmachine optimalisatie en bieden ze nazorg aan. Er zijn positieve reviews te vinden van klanten die tevreden zijn met de service van ICT mannetje. Ze werken met WordPress als basis voor het bouwen van websites en bieden ook tutorials en nieuwtjes aan over WordPress. Het bedrijf biedt een gratis eerste afspraak aan en no-nonsense ICT voor iedereen die een goede website wil.

Wil je weten wat ICT-mannetje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICT-mannetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICT-mannetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICT-mannetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ICT-mannetje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICT-mannetje

Bezoekers bekeken ook