Imaweb Netherlands BV

Imaweb Netherlands BV is een IT-consultancy gelegen aan Rubensstraat 215-B in Ede.

Meer informatie over Imaweb Netherlands BV in Ede

Imaweb, een bedrijf dat softwareoplossingen ontwikkelt voor de automotive-industrie, heeft aangekondigd dat het verdergaat onder de naam Nextlane. Met Nextlane willen ze de digitale transformatie van bedrijven versnellen door meer oplossingen, eenvoud en efficiëntie te bieden. Het doel van Nextlane is om de gehele klantreis te digitaliseren en te vereenvoudigen, van de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen tot het beheer van after-sales service. Met de Nextlane integratieplatform kunnen dealers hun DMS-systemen verbinden met de digitale oplossingen van Nextlane en de OEM-oplossingen. Dit zorgt voor een uniforme toegang tot verschillende applicaties en vereenvoudigt de integratie met andere systemen die worden gebruikt door dealers en OEM's. Het platform biedt voordelen zoals het versnellen van projecten, het verhogen van efficiëntie, het beveiligen van gegevens en het vereenvoudigen van onderhoud. Het bedrijf heeft ook recentelijk aangekondigd dat ze een strategisch partnerschap met Salesforce zijn aangegaan en dat ze Robert Raiola hebben aangesteld als Chief Marketing Officer. Kortom, Nextlane biedt geïntegreerde IT-oplossingen voor automotive dealers en OEM's, waardoor ze beter kunnen voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Wil je weten wat Imaweb Netherlands BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Imaweb Netherlands BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Imaweb Netherlands BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Imaweb Netherlands BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Imaweb Netherlands BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Imaweb Netherlands BV

Bezoekers bekeken ook