In2hair

In2hair is een Kapper gelegen aan Molenstraat 132 in Ede.

Meer informatie over In2hair in Ede

In2Hair is een kapsalon gelegen aan de Molenstraat in Ede. Ze bieden verschillende behandelingen aan, van ontspanning tot het aanmeten van een compleet nieuwe look. In2Hair is uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Ede in zowel 2017 als 2018. Ze hebben een waarderingscijfer van 9,7 gekregen en zijn als negende geëindigd in de categorie 'leukste kapsalon van de provincie Gelderland'. Daarnaast knippen ze lange haren met korting als deze gedoneerd worden aan Stichting Haarwensen. In2Hair is erkend als leerbedrijf en hoopt in de komende jaren veel studenten te kunnen begeleiden. Eigenaresse Sandra Çelik is erg dankbaar voor de waardering en blijft nuchter onder alle prijzen. In2Hair bestaat nu zo'n 2,5 jaar en heeft al een flinke klantenkring opgebouwd. Ze werken met professionele producten van Matrix en werken bij voorkeur op afspraak.

Wil je weten wat In2hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In2hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In2hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In2hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar In2hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In2hair

Bezoekers bekeken ook