Intratuin Barneveld

Intratuin Barneveld is een Tuincentrum gelegen aan Burgemeester Aschofflaan 1 in Barneveld.

Meer informatie over Intratuin Barneveld in Barneveld

Intratuin Barneveld heeft extra openingstijden op donderdag van 2 november tot en met 28 december. Het tuincentrum biedt inspiratie, tips en trends voor huis, tuin, terras en dier, passend bij het seizoen. De medewerkers zijn behulpzaam en er is ook een kookwinkel met streekproducten. Daarnaast biedt Intratuin Barneveld persoonlijk tuinadvies waarbij je al je tuinvragen kunt stellen. Er worden ook workshops aangeboden, zoals het maken van een Schotse Hooglander onder begeleiding, Big Green Egg workshops en interieuradvies. Ook zijn er verschillende workshops waarin je zelf decoraties kunt maken, zoals kransen, bundels en lichtjes.

Wil je weten wat Intratuin Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intratuin Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intratuin Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intratuin Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Intratuin Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intratuin Barneveld

Bezoekers bekeken ook