Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte

Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte is een Restaurant gelegen aan Bakkerstraat 1 in Bennekom.

Meer informatie over Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte in Bennekom

Het vernieuwde restaurant Mare e Monte in Bennekom heet gasten van harte welkom. Het interieur heeft een kleine make-over ondergaan en de menukaart is volledig vernieuwd. Ook de wijnkaart is aangepast aan het nieuwe menu, met betaalbare Italiaanse wijnen. Chef-kok Riccardo kan ook iets bijzonders voor u bereiden als u daarom vraagt. Mare e Monte is een Italiaans restaurant en pizzeria, waar u kunt genieten van de authentieke Italiaanse keuken of een heerlijke pizza. U bent van harte welkom in de Bakkerstraat in Bennekom. Volg ons online voor meer informatie over onze keuken.

Wil je weten wat Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Italiaans Restaurant Pizzeria Mare e Monte

Bezoekers bekeken ook