Jaïr Sagström

Jaïr Sagström is een Marketingconsultant gelegen aan Laan van Kernhem 155 in Ede.

Meer informatie over Jaïr Sagström in Ede

Als je een droom hebt om de wereld een beetje mooier te maken, kan je gebruik maken van de creativiteit en het strategisch inzicht van onze coöperatie van zzp'ers. Wij helpen je om jouw verhaal op de juiste manier te vertellen, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent. Samen met ons geniet je van het resultaat van jouw droom. We bieden ondersteuning op het gebied van fondsenwerving, multimedia-ondersteuning en projectadvies. Voor fondsenwerving hebben we een speciaal pakket samengesteld waarbij je pas betaalt vanuit het eerste resultaat. Onze tarieven zijn afhankelijk van het bedrag dat je wilt ophalen. Voor nieuwe klanten geldt een voorschotregeling van 500 euro, dat verrekend wordt bij het eerste resultaat. Ons team bestaat uit Jesse, Jaïr en Wilbert, die allemaal een verschillende rol hebben binnen Helpgoed.

Wil je weten wat Jaïr Sagström verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jaïr Sagström of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jaïr Sagström? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jaïr Sagström het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Jaïr Sagström reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jaïr Sagström

Bezoekers bekeken ook