Janita's Kapsalon

Janita's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Azaleastraat 7 in Ederveen.

Meer informatie over Janita's Kapsalon in Ederveen

Janita's kapsalon is een dames- en herenkapsalon in Ederveen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals bruidskapsels, nieuwe coupes, kleur- en modeladvies en het laten knippen van een stukje van je haar. Het doel van de kapsalon is niet alleen om de klant een mooi kapsel te geven, maar om een geheel te creëren dat bij de klant past. Janita kijkt naar de vorm van het gezicht, de structuur van het haar, de huid en de make-up van de klant om de juiste uitstraling te creëren. Ze gelooft dat iedereen uniek is en wil ervoor zorgen dat de klant de uitstraling krijgt die bij hem of haar past.

Wil je weten wat Janita's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janita's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janita's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janita's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Janita's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janita’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook