Jelier Rijles en Instructie

Jelier Rijles en Instructie is een Autorijschool gelegen aan Laan van Kernhem 231 in Ede.

Meer informatie over Jelier Rijles en Instructie in Ede

Mijn naam is Theun Jelier en ik ben een rijinstructeur bij Jelier Rijles & Instructie. Voordat ik rijinstructeur werd, was ik vrachtwagenchauffeur en voerde ik ook hijswerkzaamheden uit met een zware autolaadkraan. Ik ben gestart als rijinstructeur omdat ik mensen wil helpen om zich veilig te voelen in het verkeer. Tijdens de rijlessen werk je stap voor stap naar het examen toe, waarbij je begint met voertuigbeheersing en eindigt met moeilijkere situaties in de stad. Ook worden bijzondere verrichtingen behandeld. Er kan een tussentijdse toets worden gedaan om alvast te wennen aan het examen en mogelijk vrijstelling te krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Daarnaast bied ik ook lessen aan in een milieu vriendelijke Toyota Yaris Hybrid met automaat. Voor het theorie examen kan je op je eigen tempo leren met behulp van boeken en online oefeningen. Naast rijlessen geef ik ook bijscholing voor diverse diploma's en certificaten, zoals nascholing voor beroepschauffeurs en heftruckcertificaten. Voor tarieven en meer informatie kan er contact met mij worden opgenomen via het contactformulier, e-mail, WhatsApp of telefoon.

Wil je weten wat Jelier Rijles en Instructie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jelier Rijles en Instructie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jelier Rijles en Instructie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jelier Rijles en Instructie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Jelier Rijles en Instructie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jelier Rijles en Instructie

Bezoekers bekeken ook