Joke Kleijer

Joke Kleijer is een Fotograaf gelegen aan Gerard Doustraat 68 in Ede.

Meer informatie over Joke Kleijer in Ede

Joke Kleijer is een fotograaf in Den Helder die gespecialiseerd is in newbornshoots, familiefoto's en zakelijke portretten. Ze biedt een goede voorbereiding en begeleiding tijdens de fotoshoots, zodat je met de mooiste foto's van jezelf naar huis gaat. Haar studio heeft verschillende achtergrondopties en is ook geschikt voor pasgeboren baby's. Na de kennismaking en fotoshoot kun je binnen 8 dagen je favoriete foto's uitkiezen via een online klantenportaal. Joke bewerkt de gekozen foto's tot in de puntjes en zorgt voor afdrukken. Klanten zijn erg tevreden met haar werk en voelen zich op hun gemak tijdens de shoots. Als je ook blij wilt worden van foto's, kun je bij Joke Kleijer terecht.

Wil je weten wat Joke Kleijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joke Kleijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joke Kleijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joke Kleijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Joke Kleijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joke Kleijer

Bezoekers bekeken ook