Jorisbrood

Jorisbrood is een Bakkerij gelegen aan Verbindelaarsweg 90 in Ede.

Meer informatie over Jorisbrood in Ede

In de tekst staat dat er geen producten in de winkelwagen zijn. Daarna worden verschillende categorieën producten genoemd, zoals brood, koffiebroodjes en gebak, broodbeleg, meer lekkers en extra. Vervolgens wordt er gesproken over een vergaderruimte genaamd "Boven de Oven" bij Jorisbrood op de Mauritskazerne. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 20 personen en bevindt zich vlakbij bos, hei en het treinstation Ede-Wageningen. Tijdens een bezoek aan deze locatie kun je genieten van heerlijk brood, ontbijt, lunch of borrel uit hun bakkerij en keuken. Er worden ook foto's en tarieven genoemd. Daarna worden een aantal bestsellers genoemd, zoals Pain Gris, Petit Pain Gris, Rozijnenbolletjes en Granen & Zaden - zuurdesem.

Wil je weten wat Jorisbrood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jorisbrood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jorisbrood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jorisbrood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Jorisbrood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jorisbrood

Bezoekers bekeken ook