Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer

Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer is een Personal trainer gelegen aan Langschoterweg 9 in Bennekom.

Meer informatie over Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer in Bennekom

Wil je dat je werknemers gezonder en vitaler worden? Ik bied verschillende programma's aan, zoals leefstijl coaching, personal training en groepstrainingen. Met leefstijl coaching help ik je om je ongezonde leefstijl te veranderen en tijdelijke oplossingen te vermijden. Bij personal training stellen we samen een specifiek doel en maken we een persoonlijk plan om dat doel te bereiken. En als je op zoek bent naar leuke en gevarieerde groepstrainingen, bieden we binnen en buitentrainingen aan. Ook voor bedrijven hebben we programma's om meer uit je werknemers te halen. We kijken naar de vitaliteit binnen jouw organisatie, welke doelen je wilt bereiken en welke mogelijkheden er zijn. Minder ziekteverzuim is bijvoorbeeld een van de mogelijke voordelen.

Wil je weten wat Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joshua van Driel Vitaliteitscoach & Personal Trainer

Bezoekers bekeken ook