Juffrouw Tok Ede

Juffrouw Tok Ede is een Restaurant gelegen aan Verlengde Arnhemseweg 101 in Ede.

Meer informatie over Juffrouw Tok Ede in Ede

Familierestaurant Juffrouw Tok is een geweldige plek om te genieten van heerlijk eten. Het hoogtepunt van het menu is de Kip Piri Piri die absoluut naar meer smaakt. Het restaurant staat bekend om zijn prijsvriendelijke aanbiedingen, wat het perfect maakt voor een gezellige avond uit zonder je portemonnee te veel te belasten. Bovendien is dit restaurant zeer kindvriendelijk, met een speciaal menu voor de kleintjes en een leuke speelhoek. Juffrouw Tok heeft meerdere vestigingen, dus er is altijd wel eentje in de buurt. Ze hebben ook een spaaractie waarbij je punten kunt verdienen voor gratis maaltijden en een verjaardagsactie waarbij je op je verjaardag een gratis dessert krijgt. Als je op de hoogte wilt blijven van alle aanbiedingen en nieuwtjes, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Juffrouw Tok.

Wil je weten wat Juffrouw Tok Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juffrouw Tok Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juffrouw Tok Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juffrouw Tok Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Juffrouw Tok Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juffrouw Tok Ede

Bezoekers bekeken ook