Just For Feet

Just For Feet is een Sportwinkel gelegen aan Maandereind 44B in Ede.

Meer informatie over Just For Feet in Ede

Just for Feet is een sportschoenspeciaalzaak in Ede die gespecialiseerd is in het adviseren van functionele schoenen. Ze hebben een breed assortiment aan schoenen voor verschillende sporten, evenals accessoires zoals sokken, tape en blarenpleisters. Daarnaast kunnen ze ook sportkleding verzorgen voor verenigingen en bedrijven, eventueel met bedrukking van het logo. Ze hebben ook een podologische afdeling waar analyses worden gedaan voor bijvoorbeeld hardloopschoenen en op maat gemaakte podologische zolen. Just for Feet en Just4Feet zijn bekende namen in Ede en omgeving, met een ruime keuze aan schoenen en een uitgebreide sport podologische afdeling. Ze bedienen zowel wandelaars als amateur- en topsporters. Je kunt een afspraak maken of langskomen en het verschil ervaren. Het adres is Maandereind 44B, 6711AE in Ede.

Wil je weten wat Just For Feet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Just For Feet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Just For Feet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Just For Feet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Just For Feet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Just For Feet

Bezoekers bekeken ook