Kalós Gym Ede

Kalós Gym Ede is een Sportschool gelegen aan Vening Meineszstraat 3E in Ede.

Meer informatie over Kalós Gym Ede in Ede

Bij Kalós Gym in Ede kun je deelnemen aan groepslessen waarin je werkt aan kracht, uithoudingsvermogen en calisthenics-skills. Deze groepslessen zijn geschikt voor beginners, kinderen, 40-plussers en gevorderden. Naast de groepslessen is er ook de mogelijkheid om zelfstandig te sporten. Je kunt gebruik maken van weights, cardiotoestellen en het enige indoor calisthenicsrek in Ede. De trainers helpen je graag op weg met trainingsschema's. De groepslessen worden zeer positief beoordeeld door deelnemers. Er is veel persoonlijke aandacht en begeleiding, en de trainers dagen je uit om het beste in jezelf naar boven te halen. De groepslessen zijn voor elk niveau toegankelijk en er is een variatie in de lessen. Kortom, Kalós Gym is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar uitdagende en motiverende trainingen.

Wil je weten wat Kalós Gym Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kalós Gym Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kalós Gym Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kalós Gym Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kalós Gym Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kalós Gym Ede

Bezoekers bekeken ook